Verhaaltjes voor het Slapengaan

Verhaaltjes voor het Slapengaan

Een collectie met zes verhalen over kinderen, opvoeding en ouderschap, vanzelfsprekend overgoten met een typisch ‘Jack Lance sausje’: horror met een knipoog.

  • Als de kinderen op zolder spelen vinden ze een oude schoolbel, die vooral de interesse wekt van hun vader. Elke keer als hij de bel luidt, gebeuren er verschrikkelijke dingen…
  • Baby Flora, van zes maanden, is geen gewone baby. Alleen haar vader weet dat. Hij heeft… dingen gezien bij Flora. Dingen die niet kloppen. Niemand gelooft hem, want hij heeft het altijd over complotten en ‘alternatieve waarheden’. Flora is toch gewoon een wolk van een baby? Of niet?
  • Een vader neemt een knuffel mee voor zijn kinderen. Maar de knuffel blijkt een hekel te hebben aan kinderen en steekt dat niet onder stoelen of banken.
  • De kinderen houden van verhaaltjes. Meestal leest vader voor. Maar soms verschijnt ‘opa Richie’, uit een duistere nis in hun slaapkamer. En de verhaaltjes die hij voorleest zijn gruwelijk.
  • Een jongetje wordt vijf jaar en zijn ouders willen gezellig zijn verjaardag vieren. Maar de jongen wil er niets van weten. Dan blijkt waarom…
  • Benji en Belle verzamelen appels die in de fruitgaard van de bomen zijn gevallen. Er liggen daar echter niet alleen appels.

Zes verhalen voor het slapengaan… maar niet voor kinderen.
Wel voor papa’s en mama’s die voor geen kleintje vervaard zijn!

Inkijkexemplaar: klik voor E-pub of PDF

 12 juni 2021
In deze opvallende paperback met flappen staan een aantal korte verhalen,  voor papa’s en mama’s die voor geen kleintje vervaard zijn….
Vanaf 12 juni verkrijgbaar, een week voor Vaderdag.
Klik op een gedeelte van het boek voor een vergroting
 Het boek is te koop in de Suspense Publishing shop of via je (online) boekhandel.

Nederlandse uitgaven

Verhalen:
Een Wolk van een Baby
Lievelingsknuffel
Verschrikkelijke Ouder
Voorlezen
Verjaardagstaart
Verhaaltje voor het Slapengaan
ISBNnummer:  978-90-885-3039-5
Uitgegeven door:
Suspense Publishing
Uitgegeven in: 2021
Uitgave vorm: paperback
met flappen
Genre: Thriller/Horror
Omslagillustratie door:
Studio de Boer
Share