Jack in de krant

Vandaag stond Jack in De Limburger, om te vertellen waar zijn ideeën vandaan komen. Het volledige krantenartikel lees je hier.

In dat artikel staat ook dit stukje, en wij zijn benieuwd naar het verhaal!
Een van zijn jongste verhaalideeën is Jack Lance ingegeven door zijn verhuizing enige tijd geleden van Well naar Venray. “Het huis in Well heb ik pas onlangs verkocht”, vertelt Jack Lance, “het heeft vier jaar te koop gestaan. Soms was ik bang dat ik het nooit meer kwijt zou worden, af en toe dacht ik zelfs dat het niet verkocht wilde worden. Dat bleek een fantastisch idee voor een nieuw verhaal, waarin een huis en een huiseigenaar in conflict raken met elkaar. Het huis verzet zich namelijk met hand en tand tegen de verkoop, mogelijke kopers overkomt iets vreselijks. Ik moet het nog verder uitwerken, een manier vinden om het aannemelijk te maken. En er moet een clou zijn, een wending op het einde. Want die zit in al mijn verhalen. Op het einde maak ik altijd de cirkel van het verhaal rond.”

Share