Als je me niet kunt horen

In deze pocket, van 128 pagina’s die voor het eerst te koop was tijdens Castlefest 2013 in Lisse, staan drie nieuwe, niet eerder gepubliceerde verhalen. Jack schreef een uitgebreid nawoord.

AJMNKH_150x225Als je me niet kunt horen

Ciska is aan het tuinieren op de afgelegen boerderij van haar ouders. Ze luistert naar een muziekje op haar IPod en hoort verder niets. Achter haar rug leest haar vriend op de ligstoel een boek. Als ze zich omkeert ziet ze dat de keel van haar vriend is doorgesneden. Hij is beestachtig vermoord en in zijn agonie moet hij naar haar geschreewd hebben, maar ze heeft niets gehoord. Vanaf dat moment is Ciska alleen met een lijk. En met een psychopatische moordenaar, die haar opjaagt.


Slimme telefoon  

Jaap is een buitengewoon succesvolle verkoper. Maar dan krijgt hij het aan de stok met zijn mobieltje, dat zijn leven gaat beheersen. Er zit een kwade macht in zijn telefoon.

The Great Fashion Store

Er is een nieuwe modezaak geopend: The Great Fashion Store. Ilse is trots op de klantenkaart van deze winkel, die haar aantrekkelijke kortingen belooft. Maar er hoort ook een verplichting bij: ze moet bij deze zaak kopen, anders zal ze het niet kunnen navertellen.

Verder zijn er 2 nawoorden opgenomen en de bibliografie.

 

  juli 2013 In deze pocket, van 128 pagina’s die voor het eerst te koop was tijdens Castlefest 2013 in Lisse, staan drie nieuwe, niet eerder gepubliceerde verhalen. Jack schreef een uitgebreid nawoord.
 Het boek is te koop in de Suspense Publishing shop of via je (online) boekhandel.

Nederlandse uitgaven

AJMNKH_150x225

Verhalen:
Als je me niet kunt horen, Slimme telefoon,
The Great Fashion Store
ISBNnummer: 978-90-8853-017-3
Uitgegeven door:
Suspense Publishing
Uitgegeven in: 2013
Uitgave vorm: pocket
Genre: Thriller/Horror
Omslagillustratie door:
Eric Doppenberg
Share