Night Eyes

Foto’s op de set | Filmpjes: boektrailer, interview acteurs, making of… enz
Premiere in Hilversum

NIGHT_EYES_POSTER255x275

Gebaseerd op: Het verhaal Nachtogen, uit de verzamelbundel Nachtogen en De Engelensprong
Als de jonge, aantrekkelijke Linda Richards op een dag thuiskomt bij haar pittoreske bungalow op het Schotse platteland, staat daar haar Astra 1.3 S. Dezelfde wagen waar ze op dat moment ook in zit. Tot het kleinste detail lijkt de andere auto op die van haar. Het is haar Astra. Geen twijfel over mogelijk. De verschrikking is begonnen…
 duur: ongeveer 90 minuten
Verkrijgbaar op: Nog niet verkrijgbaar. De film is op 4 november 2015  in premiere gegaan in de JT bioscoop in Hilversum, en is daarna in Amsterdam en Venray in de bioscopen te zien geweest. Er is nog geen DVDproducent bekend gemaakt.
Producent: David Cocheret (tevens screenplay)
Soundtrack: onbekend
Hoofdrollen: Constance Brenneman als Linda Raines
Steve Wilcox als Michael
Kieron Elliot als Paul
Troy Blendell als Larry

Constance Brenneman for Linda Steve Wilcox for Michael Kieron Elliott for Paul Troy Blendell for LarryConstance Brenneman is geboren in 1980 en komt uit Gallipolis, Ohio. Zij heeft inmiddels 7 films op haar naam staan, waarvan de laatste (A Lesson of Love) in 2011 is opgenomen.
Steve Wilcox heeft een lange filmography en heeft o.a. in Sons of Anarchy en The Forgotten meegespeeld.
Kieron Elliot heeft de laatste tijd veel stemmen ingesproken voor games en tekenflims, en speelde zijn laatste rol in de nog uit te brengen film Shi.
Troy Blendell heeft ook een indrukwekkende lijst films op zijn naam, en deed mee in The Island en series als Las Vegas, CSI: NY, Medium, Charmed, Dharma & Greg en Buffy the Vampire Slayer.
Bijzondere urls & links: De IMDB pagina
Night Eyes op facebook
november 2014 nachtogen150x225Tegelijk met de wereldpremiere in Hilversum, is ook de filmeditie van Nachtogen verschenen.
Nachtogen werd winnaar van het Los Angeles Thriller Festival!
Bovenin de pagina kun je kiezen voor de diverse filmpjes en foto’s die zijn gemaakt tijdens de premieres.
De filmeditie van Nachtogen / Night Eyes is te koop in de Suspense Publishing shop of via je (online) boekhandel.
december 2013 Ik had het geluk in contact te komen met David Cocheret en hem de oren van het lijf te vragen over de film. En via hem lukt het ook om Constance allerlei vragen te stellen. Het zijn prachtige interviews geworden, en je vind ze alleen bij de Jack Lance Community!
interview fanclub
2013  Een fotoalbum met de mooiste foto’s van de verfilming!
februari 2013 Cilly Dartell is de trotse moeder van de regisseur (David Cocheret) van Night Eyes.
Ze was bij het programma Koffietijd en vertelt er wat meer over.
Op tijdstip 4:10 komt hij even in beeld.

december 2012 jack met michael mcbainJack is weer terug in Nederland en vertelt meer over zijn bezoek aan de filmset van Night Eyes in Los Angeles:
“Een waanzinnige belevenis. De opnames vonden plaats middenin de Hollywood hills, drie kilometer van de Walk of Fame. Hartje Hollywood dus. Een crew van 27 professionals is daar bezig mijn verhaal te verbeelden voor het witte doek. Ik was onder de indruk van de passie en toewijding bij iedereen. Ook de actKieroneerprestaties zijn top. Nu nog even wachten tot augustus 2013, wanneer de film (met een lengte van ongeveer 90 minuten) in premiere gaat, allereerst in Amerika. Ik ga mijn best doen om ‘m snel ook in Nederland te krijgen.”

Het gaat nog even duren dus, maar dan krijgen we wat moois te zien!
6 december 2012 De opnames zijn van start! Er zijn 12 filmdagen gepland.
Share