Nieuws 2004

Oud Nieuws

 

Nieuwsblog 2010 t-m 2015 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

 

Het kan zijn dat sommige externe linken niet meer werken
ivm de ouderdom van de informatie.


Cover Vuurgeest – 21 november 2004

Hier issie dan, de nieuwe cover van het boek Vuurgeest. Jack Lance heeft zijn toestemming gegeven om de cover vast te laten zien, ondanks dat we nog een halfjaar moeten wachten voor we hem in onze handen kunnen houden.. Vuurgeest gaat over iemand die een telefoontje krijgt waarin vertelt wordt dat hij dood is en eigenlijk helemaal niet bestaat…!
Spaar vast voor korting op Vuurgeest: kijk bij de Community Feestdagen Korting!

Community Feestdagen korting – 20 november 2004

De uitgever van de Jack Lance en Ron Puyn boeken heeft een hele mooie aanbieding voor de komende feestdagen! Bij elk boek (met korting) dat je nu koopt van Jack Lance of Ron Puyn bij Suspenseshop.com krijg je nu ook nog eens een voucher voor korting op het nieuwe boek “Vuurgeest”. Kijk hier voor meer informatie.

Community Feestdagen korting – 20 november 2004

De uitgever van de Jack Lance en Ron Puyn boeken heeft een hele mooie aanbieding voor de komende feestdagen! Bij elk boek (met korting) dat je nu koopt van Jack Lance of Ron Puyn bij Suspenseshop.com krijg je nu ook nog eens een voucher voor korting op het nieuwe boek “Vuurgeest”. actie afgelopen!

Cover voor Vuurgeest bekend! – 19 november 2004

Ik had het voorrecht om de cover van Vuurgeest alvast te mogen zien.
De prachtige omslag is weer gemaakt door Eric Kusters, zoals alle boeken en toont een bomenrij met daarin een polaroid foto. We mogen de cover helaas nog niet laten zien, maar zodra we hier toestemming voor hebben vind je hem op onze website!

Cover voor Vuurgeest al ontworpen! – 13 november 2004

Jack liet zijn Community weten dat de cover en de achterflaptekst voor zijn nieuwe boek Vuurgeest al bijna klaar zijn. We hopen daar natuurlijk binnenkort alvast wat van te mogen laten zien. Men is nu bezig met de laatste puntjes op de i.
Jack is nog niet klaar met schrijven aan het boek, maar heeft nog tijd. In het voorjaar van 2005 wordt zijn nieuwe boek verwacht.

Eindelijk een gastenboek online – 13 november 2004

Het duurde even, maar eindelijk staat er ook een gastenboek op fansite.jacklance.nl.
Wees zo vrij je reacties, commentaar op de website of de boeken, je vragen e.d. achter te laten!

Jack Lance/Ron Puyn in SF-Terra & trots op zijn Community – 10 november 2004

In het nieuwe nummer van SF-Terra staat een interview met Ron Puyn/Jack Lance. Over de Community zegt hij in dit interview: “De reacties die ik krijg zijn heel positief, voornamelijk uit de Stephen King kring. Daar ben ik ook heel trots op. Vanuit die hoek is er ook een Community opgezet. Ik heb er zelf absoluut niks aan gedaan, maar ik ben er heel erg trots op.” Lees meer in het interview!

Hellevanger recensie in Veronica Magazine – 9 november 2004

Deze week staat De Hellevanger in Veronica Magazine. Het boek krijgt maar liefst een recensie waarbij 4 van de 5 beoordelingssterren wordt gescoord. “Jack Lance, pseudoniem voor Ron Puyn, zou je wel kunnen omschrijven als de Nederlandse Stephen King. De Hellevanger houdt je van de eerste tot de laatste pagina in zijn greep.” Win een van de 10 boeken die Veronica weggeeft!

Jack Lance in Veronica Magazine – 1 november 2004

Volgende week staat er een item over Jack Lance in Veronica Magazine. Het boek De Hellevanger krijgt maar liefst een recensie waarbij 4 van de 5 beoordelingssterren wordt gescoord – dat vinden ze bij het blad ook erg veel en daarom wordt er ook een actie aan gekoppeld, waarbij Jack Lance in een prijsvraag 10 exemplaren gratis weggeeft aan de lezers van Veronica Magazine.
Hou ‘m dus in de gaten en win een gratis boek!

Niet Gezanten maar Vuurgeest – 1 november 2004

Wordt verwacht in april 2005 De nieuwe thriller van Jack Lance “Vuurgeest”
Jack Lance liet ons weten dat niet Gezanten, maar Vuurgeest zijn eerst volgende boek zal zijn. Vuurgeest is nog de werkttitel, en hij is druk aan dit verhaal aan het schrijven. Gezanten wordt op een later tijdstip nog uitgewerkt beloofde hij. Vuurgeest gaat over iemand die een telefoontje krijgt waarin vertelt wordt dat hij dood is en eigenlijk helemaal niet bestaat…!

Advertentie in BoekBlad – 7 oktober 2004

Achter op Boekblad, een blad dat wordt uitgegeven voor iedereen die in de boekenbranche werkzaam is, stond een supergrote advertentie voor De Hellevanger.

Interview met Jack Lance in SF Terra November – 15 september 2004

In de november uitgave van SF Terra, een tweemaandelijks blad dat je alles vertelt over Scienes Fiction en heel veel andere spannende zaken (onder andere Stephen King is een veelvuldig terugkomend item) zal een interview worden geplaatst met Jack Lance. Je kunt lid worden van SF Terra voor 25 euro per jaar, of een abonnement nemen op de “Fantastische Leesmap” van Suspense publishing waar het blad ook in zit. Zodra het interview is geplaatst lees je er hier natuurlijk meer over!

Meer over zijn nieuwste boek! – 23 augustus 2004

Wordt verwacht in april 2005 De nieuwe thriller van Jack Lance “Gezanten”. Het enige dat de afgebrande verslaggever Daryl Stewart wilde was wat frisdrank en sandwiches kopen, voor zijn volgende rit van Los Angeles naar San Diego. Maar op de verlaten parkeerplaats van de supermarkt loopt hij tegen een man aan, die er een seconde geleden nog niet was. Uit het niets is hij verschenen. De vreemdeling neemt de benen, laat in zijn haast echter een merkwaardig soort van amulet vallen. Daarna is Daryl’s leven in gevaar. Hij heeft iets ontdekt dat geheim moest blijven. Een mysterieus genootschap, dat niet van deze wereld lijkt te zijn, schaduwt hem en drijft hem op de vlucht. Als hij Amber ontmoet, een jonge wetenschapster en tevens een van de weinigen die op de hoogte zijn van het bestaan van de Gezanten, komt hij achter een onvoorstelbare waarheid…
Meer informatie op www.suspensestory.com

Jack Lance gaat aan zijn nieuwe roman beginnen! – 22 augustus 2004

Jack gaat beginnen met een nieuwe roman! De titel of werktitel is nog niet bekend, maar het is zeker dat hij weer achter zijn computer kruipt en weer iets fantastisch gaat maken! In de nieuwe druk van De Hellevanger licht hij op de flaptekst alvast een tipje van de sluier op! Begin 2005 mogen we gaan genieten van dit nieuwe boek! Overigens is de eerste druk van De Hellevanger nu helemaal uitverkocht, en kun je bij bestelling alleen nog de nieuwe 2e druk krijgen!

Boekenleggers cadeau bij je bestelling – 31 juli 2004

Bij elke bestelling bij Suspenseshop.com krijg je nu mooie boekenleggers cadeau!

Nieuwe boeken: Nachtogen, Hellevanger en een kennismakingspocket! – 11 juli 2004

De auteur liet ons weten dat er binnenkort een tweede druk van “Nachtogen” gaat verschijnen. De eerste druk is namelijk helemaal uitverkocht! En ook “Hellevanger” zal opnieuw uitkomen in de tweede druk, maar met een andere cover. Er zijn nog een paar eerste drukken van “De Hellevanger” in voorraad, en tot die op zijn kun je nog kiezen welke cover je wilt. De nieuwe cover is zeer binnenkort terug te vinden op de boekenpagina van De Hellevanger.

Daarnaast zal in augustus ook een kennismakingspocket verschijnen.
Het 98 pagina’s tellende boekje kan voor een habbekrats worden aangeschaft.
Door de verzendkosten op een grote envelop te plakken die geadresseerd is aan jezelf, (of aan degene die je het boekje cadeau wilt doen)en in een andere envelop, gefrankeerd op te sturen naar suspenseshop krijg je het boekje helemaal gratis thuis, als je het woord BOOMSLANG tenminste in de linker bovenhoek zet. Het kost je dus alleen de verzendkosten.
Een mooie manier om kennis te maken met de verhalen van Jack Lance en Ron Puyn, want in het boekje staat 1 compleet verhaal, en diverse stukjes uit andere boeken.
Kijk bij “winkelen” voor meer informatie!

Recensie – 01 juli 2004

NBD/ Biblion gaf een recensie over Nachtogen: “Twaalf griezelverhalen met als gemeenschappelijk kenmerk spookachtige verschijningen die het verhaalverloop bepalen. Op een na gesitueerd in hedendaagse Engelse en Schotse steden. De gebeurtenissen zijn bepalend. Die zijn origineel, enkele zelfs positief getint, met een Stephen King-achtige sfeer en onverwachte climax. Vlot geschreven met in de korte zinnen eenvoudige, modieuze woordkeus. Er ontstaat de spanning die kenmerkend is voor het genre.”

Jack Lance signeerde! – juni 2004

Gisteren was het zover: Jack Lance signeerde in de kraam van de Stephen King Community tijdens de boekenmarkt in Haarlem.

Jack Lance signeert! – 27 juni 2004

Er is een grote boekenmarkt in Haarlem. Jack Lance is uitgenodigd door de Stephen King Community Nederland om zijn boeken te komen signeren op deze boekenmarkt. Dat zal gebeuren op zondag 27 juni 2004 van 12:00 tot 13:00 uur. Hoe je er komt lees je hier! Het stukje dat op www.stephenking.nl staat:
“We verwachten schrijver Jack Lance alias Ron Puyn. Je kent zijn boeken misschien wel via onze aanraderpagina’s. Er zijn halverwege april drie nieuwe boeken uitgegeven van deze schrijver. Deze staan ook bij onze aanraders omschreven. Als het goed is ken je het ook boekje “De Engelensprong” van zijn hand. De drie nieuwe boeken (Hellevanger, Nachtogen en Ongelooflijk maar waar) zijn natuurlijk bij onze kraam te koop, en je krijgt er bovendien nog een heel aantrekkelijke korting op ook!

Alleen op de boekenmarkt van 27 juni kost 1 boek je 16 euro (ipv 16,50); 2 boeken kosten je 30 euro (ipv 33,-); 3 boeken neem je mee voor maar 40 euro (ipv 49,50). Dat is dus nog lager dan de aanbieding die momenteel op onze website bij kortingen van bedrijven staat!
Daarnaast hebben wij het boekje De Engelensprong ook nog in de kraam te koop voor maar 4,50 (ipv 11,50). (Let op deze is uit de handel!-zie boekenpagina) En je kunt ze natuurlijk gelijk laten signeren tussen 12:00 en 13:00 uur. Zijn verhalen zijn spannend, intrigerend en zeer zeker in de trant van Stephen King. Je wordt vanaf de eerste zin gegrepen, en bent direct benieuwd waar dit verhaal nu weer heen moet… Wij zijn dan ook zeer trots dat hij zijn boeken bij ons in de kraam zal signeren.”
Kortom: Stephen King Fans houden ook al van Jack Lance!

Verjaardag van Kareltje – 15 juni 2004

Vandaag is de poes van Jack Lance “Kareltje” 11 jaar geworden.

Community Interview met Jack Lance – 12 juni 2004

Jack Lance (Ron Puyn) was op bezoek bij de Community, en gaf een interview. Lees binnenkort meer over wie deze man is en wat hem bezield om te schrijven.

Nieuwe boeken! – 15 april 2004

Maar liefst drie nieuwe boeken tegelijk uitgegeven: De Hellevanger, Nachtogen en Ongelooflijk… maar waar! Zie de boekenpagina’s

Share