Nieuws 2005

Oud Nieuws

 

Nieuwsblog 2010 t-m 2015 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

 

Het kan zijn dat sommige externe linken niet meer werken
ivm de ouderdom van de informatie.


 

Na de kerst weer goed nieuws! – 10 december 2005

Jack meldde ons dat er na de kerstdagen weer goed nieuws valt te verwachten omtrent nieuwe uitgaven… Check de site dan dus weer!

 

Jack Lance verhaal in “Duistere Parels”! – 10 december 2005Er komt een verhaal van Jack Lance in een verhalenbundel genaamd Duistere Parels. Welk verhaal dat precies wordt wil de schrijver nog niet zeggen.
Zijn verhaal staat daar in het goede gezelschap van Thomas Olde Heuvelt, Alex de Jong, Nico de Braeckeleer en nog meer aanstormend talent van het suspensestory forum. In totaal 15 auteurs schreven spannende korte verhalen voor deze bundel die in Juni 2006 verkrijgbaar zal zijn. Het boek zal ongeveer 300 pagina’s bevatten en voor 12,50 te koop zijn via suspensestory.com.
Op de flaptekst staat het volgende:
Welkom op de enige autoweg waar met zekerheid niet te snel gereden wordt. Ga naar Noorwegen en beleef gruwelen onder het sterrenlicht. Wordt lotgenoot van het Indigo geheim. Luister naar het meisje in de maan. Vrees de horror van het moderne internet. Een huisdier is niet altijd je beste vriend. En waarom vormt een politieagent geen gevaar?
Huiver mee met de fantasieën van de beste Nederlandse en Vlaamse auteurs, in een collectie griezelige verhalen om wakker van te liggen. Ieder verhaal neemt je mee naar vreemde oorden, mysteries en nachtmerries. En elk van deze Duistere Parels wil maar één ding.
Jouw angst…
Dergelijke boekuitgaven met een verhaal van onze favoriete schrijver erin, vind je vanaf nu terug ook onder boeken in het menu.
Ron Puyn in Aktueel – 23 november 2005

Deze week in de Aktueel: het mysterieuze verhaal De Wraak van de IJsman!

Vuurgeest vertaald als Pyrophobia! – 6 november 2005

Vuurgeest krijgt een Engelstalige versie!
Het boek wordt vertaald -Pyrophobia- om ook het buitenland te gaan veroveren. De prima vertaling is door Olaf Nijssen gedaan.
Zeer binnenkort rolt de vertaling van de persen.

Jack Lance schrijft aan: “Zone” – 31 oktober 2005

Jack schrijft aan een nieuw verhaal. Hij liet ons weten dat het boek “Zone” gaat heten. We mogen nog niet veel meer weten dan dat het verhaal zich in een vliegtuig afspeelt en het een horror verhaal in de lucht gaat worden. Hiernaast zie je de cover, zoals die er waarschijnlijk uit gaat zien! Het nieuwe boek wordt verwacht in de zomer van 2006!
Nieuwtjes hierover vind je natuurlijk ook terug op de nieuwe boekenpagina voor dit boek!

Ontvang gratis boek bij bestelling! – 31 oktober 2005

Er is een nieuwe kortingsactie: Als je het boek Nachtogen en De Hellevanger besteld (voor maar 24,95) krijg je er gratis het humoristische boekje Boze Brieven bij. Er worden geen verzendkosten gerekend.
Kijk bij de kortingspagina voor meer informatie!

Het kindje van Jack Lance…?! – 28 oktober 2005

Tot op de Fright Night avond zelf wist hij er niets van.. maar Jack Lance heeft een kind!
Het kind is enigszins toegetakeld met een mes, maar ach… dat past nu eenmaal bij een suspenseschrijver….
Hoe dat precies zit? Lees hier verder!

Luisterboek met “Pas op voor de Stoplichtman!” – 23 oktober 2005

Bij het kruidvat verschijnt een luisterCD met een verhaal van Jack Lance!
In de file, op reis in auto en vliegtuig of gewoon thuis op de bank kun je luisteren naar deze spannende misdaadverhalen.
Zes van Nederlands beste misdaadauteurs schreven bloedstollende verhalen die je ruim tweeënhalf uur aan je stoel gekluisterd zullen houden! De dubbelCD bevat de volgende auteurs en verhalen, en dat voor de prijs van maar € 3,49 Bestellen via Kruidvatsite (+1,75 verzendkosten) of afhalen in de winkel!

CD 1
Simon de Waal – Krooslijk
– Drie vragen voor de luisteraar bij Krooslijk
Anko van der Woude – Bartollini’s beste
Jack Lance – Pas op de Stoplichtman
Ed van Eeden – Kerstsfeer
– De antwoorden op de vragen bij Krooslijk

CD 2
René Appel – Een lieve man
Philip Barton – Boete

Ron Puyn in de aktueel – 22 oktober 2005

Deze week weer een nieuw verhaal in de aktueel: Het Feest van het Beest.
Een lekker eng verhaal aldus Ron…

Jack Lance: “Vuurgeest is uitverkocht!” – 19 oktober 2005

Een duidelijk teken dat Nederland hem weet te waarderen: de oplage van Vuurgeest is nu uitverkocht! Het benzineverkooppunt met de gele schelp heeft een flink aantal boeken aangeschaft, dus zelfs daar kun je Jack Lance nu al vinden!

VERFILMING “Pas op voor de stoplichtman”? – 16 oktober 2005

Jack liet ons weten dat de Limburgse filmmaker Robin Peeters een script geschreven heeft voor een korte verfilming van het verhaal “Pas op voor de Stoplichtman” uit het boek Nachtogen.
“Dit wil niet zeggen dat binnenkort de film klaar is; dat hangt af van te vinden geldschieters die de productie willen financieren en omroepen, die de korte film willen uitzenden. Een lange weg, die vaak zonder resultaat blijft. Maar goed, wie niet optimistisch is, komt nergens.”
Wij juichen het initiatief alleen maar toe en hopen dat geldschieters en omroepen hetzelfde zullen doen! En natuurlijk houden we je op de hoogte!

Ron Puyn in de aktueel – 8 oktober 2005

Deze week alweer een bijdrage van Ron Puyn in de aktueel:
Het duurt nog even, maar in 2018 gaat de mens weer naar de Maan. Met een nieuw te bouwen futuristische raket, de Crew Exploration Vehicle (de goeie ouwe spaceshuttle is tegen die tijd alleen nog in het museum te bewonderen), wil NASA de oversteek maken. Het idee is dat de Maan in de nog verdere toekomst gebruikt gaat worden als tussenhalte op weg naar Mars. Goed. Weer mensen op de Maan dus. Of… eh… zal het toch voor het eerst zijn dat ons dichtstbijzijnde hemellichaam visite krijgt van de mensheid?

Jack Lance Fright Night! – 1 oktober 2005

Heerlijk Huiveren bij Tante Jet!
In het kader van Halloween houdt restaurant Tante Jet in Blitterswijck (Noord-Limburg) een griezelavond op vrijdag 28 oktober a.s.
Tante Jet is een sfeervolle eetgelegenheid aan de Maas, in het hart van het fraaie Limburgse platteland. Op 28 oktober gaat het er spoken. Je kunt genieten van een griezelig lekker 5-gangen diner voor het duivels lage bedrag van 25 euro (exclusief drank). Het restaurant is helemaal in horrorsferen aangekleed en tussen de gangen door dist een verteller gruwelijke verhalen op van Jack Lance.
Ontvangst vanaf 19.30 uur. Eerste gang wordt geserveerd om 20.00 uur.
Het culinaire griezelfestijn gaat door tot middernacht – dan wordt de avond afgesloten met een enge, maar toepasselijke verrassing!
Kijk voor meer informatie over restaurant Tante Jet op haar website: http://www.tantejet.nl/ Reserveren kan bij Jan Bartels, eigenaar van Tante Jet: tante.jet@wxs.nl
Via het suspensestoryforum vind je meer informatie, ook over overnachtingsadressen in de buurt!

Jack Lance vertaling – 25 september 2005

Vuurgeest wordt vertaald in het Engels: Pyrophobia en zal daarmee hopelijk de Engelstalige markt gaan veroveren.
Daarom binnenkort ook een JackLance.Com! Deze zal vooralsnog eerst naar deze Nederlandstalige site gaan verwijzen, maar voor het einde van het jaar hopen we daar verandering in te kunnen brengen!

Ron Puyn in Aktueel – 15 september 2005

Deze week in Aktueel het verhaal Fatale Domheid van Ron Puyn.

Ron Puyn in Aktueel – 8 september 2005

In de Aktueel van deze week zelfs twee verhalen van de hand van Ron: Moordende machines (Je komt ze tegen in verhalen van Stephen King, maar ook in de harde realiteit. Machines, apparaten en vervoersmiddelen die aan het moorden slaan) en Het 9/11 complot (Was het een terreurdaad van Osama bin Laden, of zat de regering Bush erachter?). Kopen en lezen dus die Aktueel!

Jack Lance verhaal in Luisterboek! -16 augustus 2005

Jack liet vandaag weten dat een van zijn verhalen (Pas op voor de Stoplichtman – uit Nachtogen en De Engelensprong-) opgenomen wordt in een luisterboek dat binnenkort bij Kruidvat verkrijgbaar zal zijn. Uitgeverij Pimento geeft in oktober een luisterboek uit met verhalen van een aantal toonaangevende auteurs, waaronder René Appel.
En er staat nòg iemand op die alle fans van Jack en Ron die op het forum van Suspense Story actief zijn wel kennen: Anko van der Woude. Ook al zo’n Nieuw Nederlands Horrortalent aldus Jack.

Vuurgeest : 4 sterren voor deze echte pageturner! – 2 augustus 2005

Veronica magazine plaatste een recensie over Vuurgeest: maar liefst 4 van de 5 te behalen sterren gaven zij voor het boek!

Gefluister in het duister… over Vuurgeest – 24 juli 2005

In de wandelgangen hoorden wij wat gefluister in het duister… wat zijn we nu weer te weten gekomen?
Begin augustus zal het blad Veronica een recensie plaatsen. Misschien komt er een Chinese versie van Vuurgeest!
In de laatste SF-Terra stond een recensie over Vuurgeest!

Audioversie van Ongelooflijk… maar waar! – 24 juli 2005

Ron liet ons weten dat er ook een gesproken versie is van Ongelooflijk… maar waar! Die duurt maar liefst 10,5 uur.
Ron bekijkt op dit moment of het mogelijk is deze versie die nu nog MP3 is, te reproduceren zodat deze ook verkocht kan gaan worden.

UFO verhaal van Ron in Aktueel – 14 juli 2005

In de Aktueel van vandaag staat weer een Mysterieus verhaal van Ron. Dit keer over UFO’s!

Hellevanger en Nachtogen! – 20 juni 2005

De aanbieding in de schappen van het kruidvat. Dank aan Kees Krick voor het nemen van de foto’s!

Kruidvat TOP 5: Hellevanger en Nachtogen! – 13 juni 2005

Op www.kruidvat.nl (entertainment/boeken)staan beide boeken zelfs in de top 5!

Vuurgeest in de winkels! – juni 2005

Ook Vuurgeest is nu verkrijgbaar! Ik ga natuurlijk niets verraden, maar ik kan je vertellen dat het weer een geweldig spannend boek is. Echte suspense, lekker tot de laatste bladzij! Jack heeft zichzelf weer overtroffen, het boek is nog veel spannender dan Hellevanger. Het loopt lekker, een prachtig einde en tot op het laatst weet je niet of het is zoals je denkt. En natuurlijk is het precies net weer anders dan je dacht.

Kruidvat: Hellevanger en Nachtogen! – 3 juni 2005

Ze zijn er! Rennen naar de Kruidvatwinkel dus als je goedkoop Hellevanger en Nachtogen wilt aanschaffen!
Overigens, in de reclamefolder van het Kruidvat stond een foute afbeelding van een van de boeken, en stond Hellvanger ipv Hellevanger, maar laat je daardoor niet afschrikken!

Kruidvat en Vuurgeest – 25 mei 2005

Het begint steeds dichterbij te komen: de uitgaven bij het Kruidvat (Hellevanger en Nachtogen) worden waarschijnlijk komend weekend ook opgenomen in de reclamefolder, en zullen vanaf volgende week woensdag te krijgen zijn in de winkels.

Daarnaast natuurlijk de aller-aller nieuwste: Vuurgeest. Ron (Jack) liet weten dat deze vandaag van de drukker zijn gekomen en er schitterend uitzien. Het boek is natuurlijk al te bestellen via deze link en alle bestellingen die al gedaan zijn worden zeer binnenkort verzonden!

Nieuwe bijdrage in Aktueel: Pianoman – 25 mei 2005

Deze week staat er een nieuwe bijdrage in de Aktueel van Ron Puyn. Het heet Pianoman, en is gedaan in samenwerking met een collega journalist.
Over niet al te lange tijd staat er in de Aktueel wederom een bijdrage, dan is het een stuk van Ron alleen en gaat het over UFO’s.

Nieuw interview! – 24 mei 2005

Na bijna een jaar was het dan zover: het vervolginterview met Ron (Jack)!
Hij vertelt deze keer meer over Vuurgeest, hoe het komt dat zijn boeken komende maand ook bij het Kruidvat liggen en wat zijn nieuwe plannen zijn voor een volgende roman. (Yes!)
Ook dit is weer een heel persoonlijk interview geworden dat weer veel zegt over de persoon achter de schrijver.
Hij heeft een bericht achter gelaten voor alle fans, dus neem een kijkje!

Forum gelinkt – 23 mei 2005

De Community heeft dankbaar gebruik gemaakt van de aanbieding van Ron (Jack) om gebruik te maken van het Forum dat ook via suspensestory bereikbaar is. Op dat forum is een aparte link naar Jack Lance/Ron Puyn, en deze staat nu via het menu (kies onder Community voor forum) gelinkt.
Dat is wat handiger voor reacties en discussies die via het gastenboek eigenlijk niet mogelijk zijn. Na inschrijven (kost niets dan een heel klein beetje moeite) kun je berichten posten in dit item, maar ook doorklikken naar het gehele forum en meepraten over verhalen schrijven en nog veel meer. Veel plezier!

“Vuurgeest” en interview in Extra Pure Fantasy – 29 april 2005

In een extra uitgave van Pure Fantasy vind je weer heel veel terug over Jack Lance. Een interview (met als bron het interview dat de Community Jack afnam) en een voorpublicatie van het nieuwe boek Vuurgeest. Dit moet je echt even bekijken. Koop de nieuwe Pure Fantasy, of bekijk de pagina’s over Jack Lance via deze site!

Ron Puyn in Aktueel: mysterieuze zaken – 22 april 2005

Je moet even heel goed kijken, maar het staat er echt. Bij een stuk in Aktueel over mysterieuze zaken staat een tekst van Ron Puyn. Niet al te vreemd hoor, het blad plaatste al eerder waargebeurde verhalen, zoals je ook in ongelooflijk… maar waar! terug kunt vinden. Dit stuk in de Aktueel van 13-19 april gaat over de Paus Paragnost.

“Bijziend” in Pure Fantasy – 22 april 2005

In de eerste editie van Pure Fantasy (april 2005) vind je het verhaal “Bijziend” terug. Je kent het al uit Nachtogen of De Engelensprong als trouwe lezer van Jack Lance. Het leuke is dat het verhaal gepaard gaat met enkele prachtige tekeningen van Jos Weijmer. We hebben ze hier bij elkaar gezet zodat je die in elk geval kunt bekijken.

Auteur te gast op de Stephen King Communitydag – 16 april 2005

Jack Lance was te gast op de Stephen King Communitydag voor een signeersessie en boekenverkoop.
Aangezien ik voor beide sites hard aan het werk ben, had ik mooi de gelegenheid om Ron te vragen lootjes te trekken op deze dag. Hier maken we net een fan gelukkig met het nieuwe boek Vuurgeest.

Vuurgeest: lekker tot de laatste bladzij! – 21 april 2005

Inmiddels heb ik het genoegen gehad om het script van Vuurgeest te mogen lezen. Een unieke gelegenheid, aangezien het boek dus nog niet verkrijgbaar is. Ik ga natuurlijk niets verraden, maar ik kan je vertellen dat het weer een geweldig spannend boek is. Echte suspense, lekker tot de laatste bladzij! Jack heeft zichzelf weer overtroffen, het boek is nog spannender dan Hellevanger. Het loopt lekker, een prachtig einde en tot op het laatst weet je niet of het is zoals je denkt. En natuurlijk is het precies net weer anders dan je dacht.
Ik las het script, dat 150 pagina’s telt, binnen 2 dagen uit (het is dat ik tussendoor even moest slapen, anders was dat nog korter geweest). Het is niet weg te leggen en ik kan ‘m je dus van harte aanraden!
Nieuwsgierig geworden? Je kunt het boek alvast reserveren via de bekende link op www.suspenseshop.com (vergeet niet om bij de bijzonderheden BOOMSLANG te vermelden zodat de uitgever weet dat je via ons gekomen bent). Het boek kost 14,95 ex verzendkosten.
Een complete, gesigneerde set inclusief Vuurgeest!
Mocht je nog niet alle boeken compleet hebben of gesigneerde exemplaren willen, dan kun je tot 1 mei nog gebruik maken van de aanbieding. Deze is nu met 3 boeken (Hellevanger, Ongelooflijk… maar waar! en Nachtogen) of met 4 boeken, dan krijg je Vuurgeest er ook nog eens bij. Verzenden gebeurd dan pas natuurlijk wanneer Vuurgeest verkrijgbaar is (dat zal begin juni zijn).
Hoe ga je te werk?
Surf naar deze pagina. Hier staat een uitleg hoe het winkeltje werkt. We werken voor deze actie samen met de Stephen King Community, die de boeken in hun winkeltje hebben staan. Lees de pagina door en klik door naar het winkeltje. Zoek vervolgens op “Lance” of “Puyn” en je vind de aanbieding terug!

Koop tot 1 mei gesigneerde boeken met superkorting! – 17 april 2005

*** de actie is afgelopen Ron Puyn was te gast op de Stephen King Communitydag op 16 april 2005.
Hij signeerde en verkocht er zijn boeken. De fans maakten hier gretig gebruik van het aanbod op de boeken voor maar *** per stuk!
Zoals eerder gemeld geeft de uitgever de fans die niet in de gelegenheid waren naar Utrecht te komen, de kans om ook te profiteren van dit prachtige aanbod, en zo toch aan gesigneerde boeken te kunnen komen. Er komen wel 10 euro verzend- en administratie kosten bij kijken, maar dan nog is het een zeer aantrekkelijk aanbod, want de boeken kosten normaliter 16.50 p/st!
Een complete, gesigneerde set met “Hellevanger, Nachtogen en Ongelooflijk… maar waar!” voor
*** inclusief verzendkosten! (Verzenden naar België + 5,00) Tot 1 mei gold dit prachtige aanbod!

Het blad Aktueel en Jack Lance – 13 april 2005

In zijn vroege jaren kwamen er al stukken van Jack Lance c.q. Ron Puyn in het blad Aktueel te staan, met name interviews met personen die “vreemde” zaken hadden meegemaakt, zoals ook beschreven staan in het boek Ongelooflijk… maar waar!
Aktueel heeft toegezegd de rubriek met mysterieuze voorvallen weer met regelmaat op te nemen, en ook deze week staat er een twee pagina’s groot verhaal in van Jack.
Het gaat over ‘Paus Paragnost’ Malachias, een Ierse bisschop die in de 12e eeuw, in een visioen, alle toekomstige pausen schijnt te hebben voorzien. Volgens Malachias komen er nog twee, dan zou het einde der tijden aanbreken.

Jack Lance Company of Books Cover bekend – 13 april 2005

Zoals eerder bericht worden de boeken van Jack Lance ook uitgegeven bij Company of Books, waardoor de boeken straks in zeer grote oplage exclusief bij Kruidvat komen te liggen.
Hellevanger (zonder “de” ervoor dus) is wederom herzien door Jack, en ook is het verhaal “Meneer Monster” uit Nachtogen een slag verfijnd. Dus ook voor de echte fans weer reden om deze nieuwe uitgaven nogmaals te kopen en opnieuw te lezen.
Op de boekenpagina’s van Nachtogen en Hellevanger vind je ook de volledige omslag terug, zodat je de flaptekst ook kunt lezen.
En dat is nog niet alles. Company of Books gaat ook bekijken of zij ook de verhalen uit “Ongelooflijk…maar waar!” gaan uitgeven. Dit zou dan in twee delen gaan gebeuren. Het eerste en tweede deel uit OMW zouden in een aparte uitgave komen, en het derde deel met alle korte ware gebeurtenissen zou met nieuwe aanvullingen een tweede deel kunnen vormen.

Auteur te gast op de Stephen King Communitydag a.s. zaterdag – 13 april 2005

*** actie is afgelopen
Nog eenmaal een reminder: vergeet niet om a.s. zaterdag naar de Stephen King Communitydag te komen, waar onze favoriete auteur in de aanslag zit met zijn pen om je boek te signeren. Als je nog niet alle covers van Suspense Publishing compleet hebt is dit je kans om goedkoop (voor maar *** per stuk!) aan Nachtogen, De Hellevanger en Ongelooflijk… maar waar! te komen. Voor hen die niet in de gelegenheid zijn om naar Utrecht te komen a.s. zaterdag en van deze aanbieding gebruik te maken zal de uitgever nog een herkansing bieden. Houdt deze site in de gaten!

Don’t Forget: zaterdag 16 april gelegenheid je boek te laten signeren! – 31 maart 2005

Zoals eerder aangegeven: Ron Puyn zal naar de Stephen King Communitydag op zaterdag 16 april a.s. in Utrecht komen om te signeren. Je kunt je eigen boek meenemen, of de eerder verschenen boeken bij hem kopen met de spectaculaire aanbieding voor deze dag.
Die kosten op 16 april maar ***per stuk!
Ook wordt via loterijen het nog te verschijnen boek Vuurgeest al weggegeven! (noteren gegevens en zodra het boek beschikbaar is krijg je het toegestuurd).
Pure Fantasy is een blad met korte verhalen in het genre SF, horror en fantasy.Als je tijdens de Communitydag. Als je tijdens de Communitydag een abonnement op Pure Fantasy afsluit (verschijnt 4x per jaar en kosten zijn 20 euro per jaar) krijg je een kortingsbon van maarliefst 5 euro voor het boek Vuurgeest!
Informatie hierover is verkrijgbaar bij Ron op 16 april.

Jack Lance in Pure Fantasy + korting Vuurgeest op Stephen King Communitydag – 31 maart 2005

In het blad Pure Fantasy van eind juni a.s. komen gedeelten uit het interview dat deze Community Ron Puyn afnam te staan! Dat berichtte Ron mij zojuist. Aanleiding is het nieuwe boek Vuurgeest, dat rond 1 juni wordt verwacht in de boekhandels van Belgie en Nederland. In Pure Fantasy vind je het eerste hoofdstuk van het nieuwe boek terug! Een gedeelte van dit eerste hoofdstuk vind je op de boekenpagina van Vuurgeest! Dat is alvast een lekker voorproefje!
Vuurgeest is online al te bestellen!
Surf naar www.suspensestory.com, www.suspenseshop.com, of www.attest.nl en je krijgt het boek meteen thuisgestuurd als het verschenen is. Het boek kost 14,95 (je betaalt GEEN verzendkosten). Vergeet niet om bij je bestelling het woord BOOMSLANG te vermelden zodat ze weten dat je via de Community komt en wij a buck a book kunnen sparen (later goed voor prijsvragen e.d.). Maar je kunt ook naar de Stephen King Communitydag van 16 april komen om een korting op het nieuwe boek te krijgen: zie bericht hierboven.

Jack Lance gaat naar Amerika! – 1 maart 2005

Jack gaat naar Amerika! Dat klinkt niet zo erg als het lijkt: voor zijn boeken is men op zoek naar een uitgever in Amerika, en hij gaat dus niet verhuizen… Het gaat hierbij om De Hellevanger, dat in de Engelse vertaling “Dark Memory” zal gaan heten.

Nachtogen en De Hellevanger bij Kruidvat! – 1 maart 2005

Company of Books, een onderdeel van Foreign Media Group, gaat deze zomer de beide boeken van Jack Lance heruitgeven onder haar imprint Brilliant Books. Zowel Nachtogen als De Hellevanger worden gedrukt in een oplage van maar liefst 11.200 stuks.
De Brilliant Books versies zijn vanaf juni 2005 uitsluitend te koop in de vestigingen van Kruidvat. Ron geeft aan dat er ook kans is dat Ongelooflijk, maar waar…!, dat hij schreef onder zijn eigen naam, bij deze uitgever gaat verschijnen en laat ons weten als dat gebeurd.

Verhaal in Pure Fantasy: nieuw magazine voor verhalen – 1 maart 2005

Jack’s verhaal “Bijziend” dat je terug vind in “Nachtogen”, is straks te lezen in het eerste nummer van Pure Fantasy, een nieuw magazine waarin horror, fantasy en sf-verhalen geplaatst worden. In Pure Fantasy staan verhalen van onder meer Maryson, Tais Teng, Jaap Boekestein en Peter Schaap. Het magazine is een initiatief van schrijver Alex de Jong. Een gratis kennismakingsnummer is op te vragen via suspensestory.com. Op de Stephen King Communitydag (zie bericht verder onderaan) zijn ook gratis exemplaren beschikbaar van het eerste nummer van Pure Fantasy. Meer informatie: www.purefantasy.nl.

Jack Lance/Ron Puyn te gast op de Stephen King Communitydag – 1 februari 2005

Onze schrijver zal op 16 april a.s. te gast zijn op de Stephen King Communitydag. Hij is gevraagd om boeken te komen verkopen en signeren en gaat hier graag op in. Zeker weten dat hij voor de fans die daar aanwezig zijn een prachtige aanbieding zal hebben!
Check www.stephenking.nl voor meer informatie omtrent de Communitydag: tot 15 maart zijn nog entreekaarten met korting verkrijgbaar.

Jarige Jack – 5 januari 2005

Ron Puyn alias Jack Lance is vandaag jarig! Hij viert deze keer zijn 38ste verjaardag. “De 40 begint nu toch wel akelig dichtbij te komen” geeft hij toe. We wensen Jack natuurlijk een geweldig jaar toe vol schrijfgenot (waar wij dan later weer van mogen genieten) en veel gezondheid en geluk!
Komend jaar verwacht hij dat er veel gaat gebeuren omtrent zijn boeken. Natuurlijk komt Vuurgeest in het voorjaar uit, en zal hij aanwezig zijn op de Stephen King Communitydag in April, maar er staat nog veel meer spannends op stapel waar hij op dit moment nog niets over mag zeggen. Binnenkort hopelijk meer!

Share