Rode Pumps

Pocket in zeer gelimiteerde druk (75) die werd uitgegeven n.a.v. het Jack Lance goes to the movies event van 15 september 2019, waar alle titels in dit boekje op film werden vertoond in filmtheater De Uitkijk te Amsterdam.

In het boekje staan twee nog niet eerder gepubliceerde korte verhalen (Rode Pumps, Wat is verstandig) en de korte verhalen Late Leveringen (eerder in Scherprechter en Horrorarium), Tikken (eerder in verzamelbundels Nachtogen en Horrorarium), inclusief alle credits van alle films. Uniek exemplaar!
Gasten kregen er apart het pocketboekje Nachtogen bij cadeau, aangezien ook de film Night Eyes werd vertoond.

Rode Pumps: Sophie is gek op schoenen. Muiltjes, laarsjes, hoge hakken: het is haar lust en leven. Op een dag komt ze nogal onverwacht in bezit van e mooiste rode pumps die ze ooit heeft gezien. Alleen zijn het niet haar eigen schoenen. Ze zijn eigenlijk van een vrouw die op brute wijze is vermoord. En zij wil haar pumps terug hebben.
Wat is Verstandig: Chantal voert een indringend tafelgesprek met haar man, met wie ze meer dan een appeltje te schillen heeft.
Late Leveringen: De bekende auteur Rich Hawthorne wordt lastiggevallen door een jonge vrouw, van het geheimzinnige koeriersbedrijf Late Leveringen.
Tikken: Pechvogel Rick komt erachter dat er een horloge bestaat, dat je letterlijk een goede tijd geeft…

 

september 2019 Pocket in zeer gelimiteerde druk (75) die werd uitgegeven n.a.v. het Jack Lance goes to the movies event van 15 september 2019, waar alle titels in dit boekje op film werden vertoond in filmtheater De Uitkijk te Amsterdam.
 Het boek is te koop in de Suspense Publishing shop of via je (online) boekhandel.

Nederlandse uitgaven

Verhalen:
Rode Pumps,
Wat is Verstandig
Late Leveringen
Tikken
ISBNnummer:
Uitgegeven door:
Suspense Publishing
Uitgegeven in: 2019
Uitgave vorm: pocket
Genre: Thriller/Horror
Omslagillustratie door:
Catchy Designs
Share