Cover reveal Verhaaltjes voor het Slapengaan

Dit is ‘m dan… het omslag voor Verhaaltjes voor het Slapengaan!

Je kunt nu ook al een gedeelte van het boek inzien: klik voor E-pub of PDF.
En vergeet niet: alleen via suspenseshop.com kun je er voor kiezen om jouw exemplaar door de auteur te laten signeren. De auteur draagt het boek op aan jou of – als je het cadeau geeft – aan je vader, moeder, je geliefde, of wie dan ook.

Een collectie met zes verhalen over kinderen, opvoeding en ouderschap, vanzelfsprekend overgoten met een typisch ‘Jack Lance sausje’: horror met een knipoog.

  • Als de kinderen op zolder spelen vinden ze een oude schoolbel, die vooral de interesse wekt van hun vader. Elke keer als hij de bel luidt, gebeuren er verschrikkelijke dingen…
  • Baby Flora, van zes maanden, is geen gewone baby. Alleen haar vader weet dat. Hij heeft… dingen gezien bij Flora. Dingen die niet kloppen. Niemand gelooft hem, want hij heeft het altijd over complotten en ‘alternatieve waarheden’. Flora is toch gewoon een wolk van een baby? Of niet?
  • Een vader neemt een knuffel mee voor zijn kinderen. Maar de knuffel blijkt een hekel te hebben aan kinderen en steekt dat niet onder stoelen of banken.
  • De kinderen houden van verhaaltjes. Meestal leest vader voor. Maar soms verschijnt ‘opa Richie’, uit een duistere nis in hun slaapkamer. En de verhaaltjes die hij voorleest zijn gruwelijk.
  • Een jongetje wordt vijf jaar en zijn ouders willen gezellig zijn verjaardag vieren. Maar de jongen wil er niets van weten. Dan blijkt waarom…
  • Benji en Belle verzamelen appels die in de fruitgaard van de bomen zijn gevallen. Er liggen daar echter niet alleen appels.

Zes verhalen voor het slapengaan… maar niet voor kinderen.
Wel voor papa’s en mama’s die voor geen kleintje vervaard zijn!

Nu al in de voorverkoop: 17,50 voor 1 exemplaar en 32,50 voor 2 exemplaren inclusief verzenden binnen Nederland.
Naar SuspenseShop

Share